Let op !!! We gaan weer open op 6 juli, bij de start van het nieuwe seizoen. Groet, Van de Mosselman

Onze pakketten worden op vrijdag verzonden en zullen op de zelfde dag worden bezorgd. (Tussen 17.00-22.00 uur) Volg ons via Facebook of Instagram om mee te kijken in ons bedrijf.

menu
sluit

Mosselen bestellen

Veelgestelde vragen

Onze historie
Bestel hier jouw mosselen!
Adresgegevens

Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de bezorg kosten?

Vanaf € 75,- gratis thuisbezorgd. In de regio Reimerswaal, Kapelle en Goes bezorgen wij zelf. Buiten de regio wordt uw bestelling door een koeriersdienst bezorgd. De verzendkosten die wij in rekening brengen zijn € 6.95 per bestelling. Dit geld voor heel Nederland behalve de Waddeneilanden. 

 

Bezorgen jullie ook in België?

Ja wij bezorgen ook in België. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Worden mijn mosselen wel koel thuis afgeleverd?

Om de mosselen gegarandeerd vers en gekoeld te verzenden gebruiken wij een koeldoos. De mosselen worden in deze koeldoos gekoeld door koelelementen. Zo worden de mosselen gekoeld bij u thuis bezorgd.  Voor deze koeldoos wordt € 3,00 in rekening gebracht. Indien u in de regio Reimerswaal, Kapelle of Goes woont wordt deze koeldooos niet gebruikt en ook niet in rekening gebracht. Wel worden de mosselen gekoeld bij u bezorgd.

 

Hoelang kan ik de mosselen bewaren?

Wij geven een kwaliteitsgartantie van 4 dagen. Als de mosselen op vrijdag worden bezorgd dan zijn ze nog minimaal 4 dagen te gebruiken.  (Worden op vrijdag ingepakt en verstuurd)

 

Wanneer moet mijn bestelling zijn geplaatst?

Als u de bestelling voor donderdag 12.00 uur plaatst wordt het de andere dag bezorgd. Ophalen kan op vrijdag of zaterdag ochtend. 

 

Op welke dagen bezorgen jullie?

De bezorgdag is vrijdag. Buiten de regio worden de pakketten door een koeriersdienst bezorgd. Uw pakket wordt op vrijdag voor 10 uur afgeleverd bij de pakketdienst en dezelfde dag bezorgd tussen 17.00-22.00 uur. Zodra het pakket door ons is aangemeld krijgt u een mail toegestuurd met een track & trace en kunt u het pakket volgen.

De bezorgdagen binnen de regio Reimerswaal, Kapelle of Goes zijn vrijdag en zaterdag ochtend. Deze pakketten bezorgen wij zelf. Wij zullen u tijdig informeren over de bezorgtijd.

 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja, in het bestelformulier kunt u kiezen voor ophalen. Op afsraak kunnen pakketten ook op een ander dag, dan in het bestelformulier, worden opgehaald. 

 

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?

Ja, dat kan in een het bestelformulier worden aangegeven. 

 

Zijn er ook andere manieren om een bestelling bij jullie te plaatsen?

Ja dat kan. U kunt contact met ons opnemen via de mail of telefonisch en de bestelling doorgeven. Wij  sturen u een factuur toe en zodra deze is betaald is de bestelling afgerond.

 

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen als deze al is afgerond?

Ja, u kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen en passen wij de bestelling aan.

 

Heeft u nog suggesties dan horen wij dat graag!