Let op!! Onze Zeeuwse Mosselkoninkjes zijn op. Bestellen kan weer vanaf juli 2024! Zeeuwse Oesters verkopen we nog wel! Groet, Van de Mosselman

Volg ons via Facebook of Instagram voor de leuke actie's en om mee te kijken in ons bedrijf. 

menu
sluit

Disclaimer

Disclaimer

Onze historie
Bestel hier jouw mosselen!
Adresgegevens

Aansprakelijkheid


De website De Mosselkwekerij is zorgvuldig samengesteld en in overeenstemming met de huidige stand van kennis. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. De toegang tot en het gebruik van deze website zijn voor eigen risico van de gebruiker. Schade en garantievorderingen die voortvloeien uit onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten; demosselkwekerij.nl draagt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, ook voor indirecte schade of gevolgschade die voortvloeit uit de toegang tot of het gebruik van deze website.

 

Beschikbaarheid


De informatie en aanbevelingen op demosselkwekerij.nl kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om de webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

 

Alle rechten voorbehouden


Alle inhoud (teksten, foto’s, regelingen en andere zaken) op deze website van demosselkwekerij.nl zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt bij toestemming van demosselkwekerij.nl. Zonder toestemming is het verboden om de inhoud te gebruiken voor eigen doeleinden.