Let op!! Onze Zeeuwse Mosselkoninkjes zijn op. Bestellen kan weer vanaf juli 2024! Zeeuwse Oesters verkopen we nog wel! Groet, Van de Mosselman

Volg ons via Facebook of Instagram voor de leuke actie's en om mee te kijken in ons bedrijf. 

menu
sluit

De Mosselkwekerij

Nieuws

Onze historie
Bestel hier jouw mosselen!
Adresgegevens

Zeker Zeeuws® mosselen? Die bestel je online!

Zeker Zeeuws® mosselen? Die bestel je online!

Als mosselvissers zijn we afgelopen tijd flink getriggerd. De vraag naar versproducten en het thuisbezorgen hiervan is fors in opkomst. Jos: “Iedereen is zo vertrouwd geraakt met online bestellen dat wij als mosselvissers hier niet langer aan voorbij kunnen gaan. In een lastige tijd met een kwetsbaar product is het super belangrijk dat je snel kan leveren.  En door lancering van onze splinternieuwe website kunnen wij nu rechtstreeks, Zeker Zeeuws® mosselen, leveren aan de consument. Dit betekent een forse tijdswinst en dus een nog verser product voor onze klanten.

 

Het resultaat is een uniek website concept, samen met Nedbase uitgewerkt onder de naam ‘De Mosselkwekerij’. Super verse mosselen, direct online te bestellen. En niet alleen mosselen, maar ook bijpassende sauzen, en mosselgroenten kunnen er simpel bij worden besteld. En wil je gezellig met vrienden of familie genieten, dan leveren wij een kant-en-klaar mosselpakket voor een mosselfeestje. Tenslotte geeft de website een kijkje achter de schermen en de innovaties die wij op onze naam hebben staan.

 

Trek gekregen? Bestel en proef onze mosselen via : www.demosselkwekerij.nl

Laat u eventjes weten hoe ze smaken? We zijn erg benieuwd.

 

Jos en Adrian